Locatie: Gymzaal Chopinlaan 2a, Groningen

email: secretaris@ghv-vector.nl

Trainingsdag: zondag

tijdstip: van 9:30 – 12:30 uur

In principe kunnen wij het hele jaar gebruik maken van de gymzaal, behalve tijdens de zomervakantieperiode (schoolvakantie) en als Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag op een zondag valt.

Contributie:

Jeugd t/m 17 betaald op jaarbasis 79 euro, volwassenen vanaf 18 jaar betalen op jaarbasis 95 euro contributie. Dit is inclusief 10 euro NNHF contributie. Lidmaatschap van de vereniging is altijd op jaarbasis, wordt je gedurende het kalender jaar lid, dan wordt de contributie van het eerste lidmaatschapsjaar berekend over de resterende maanden van dat kalenderjaar. De club accepteert de Stadjerspas van de gemeente Groningen, voorwaarde is wel dat je eerst je volledige contributiebedrag hebt voldaan.

De NNHF is de Noord Nederlandse Handboog Federatie, waarbij de club is aangesloten.

Locatie informatie: De gymzaal aan de Chopinlaan 2a in de Groninger wijk Helpman/Coendersborg is het makkelijkst bereikbaar op de fiets. Kom je met de auto dan zal je rekening moeten houden met het feit dat in de wijken Helpman en Coendersborg eenrichtingsverkeer in de meeste straten van kracht is. Met de auto kan je slechts via een route bij de gymzaal komen. Vanaf de Savornin Lohmanlaan ga je de Van Houtenlaan in. Aan het eind van de Van Houtenlaan ga je rechtsaf de Coendersweg in, bij de kruising rechtdoor de Sweelincklaan in. Aan het eind van de Sweelincklaan ga je rechtsaf de Chopinlaan in. Aan de linkerkant zie je een parkeerplaats rechts van het kinderdagverblijf. Als er ruimte is op de parkeerplaats kan je daar je auto parkeren. In de rechterhoek van de parkeerplaats staat een deur open. Ga daar naar binnen en loop door tot je niet verder kan. Daar is de ingang van de gymzaal. Kom niet op de bonnefooi, dat voorkomt teleurstellingen.

In de gymzaal is het dragen van schone sportschoenen verplicht.

Omdat de ingang van de gymzaal wat lastig te vinden is, staat hieronder nog een foto van de (dichte) deur. Ter oriëntatie kan je het groene bord aanhouden. Op zondagochtend staat de deur overigens open.

Als je een een uitnodiging voor de instructie hebt ontvangen van de secretaris, krijg je ook een routebeschrijving naar de gymzaal.